Opinie – stomatolog Dariusz Iwaniak

Jeszcze nie ma tu żadnych opinii. Dodaj pierwszą, lub przejrzyj ogólne opinie na temat kliniki poniżej.




Napisz opinię



Opinie na temat kliniki

DOSKONAŁA
60 opnii na
Goodman Feels
Goodman Feels
24/01/2022
Zweryfikowana
Na podstawie moich doświadczeń w kilku klinikach stomatologicznych przez ostatnie 2 i pół roku, prawdopodobnie najlepszy stomatolog dentysta w mieście Szczecin. Profesjonalna tomografia komputerowa szczęki i CBCT przed zabiegiem. Bezproblemowe leczenie kanałowe. Jeśli ktoś się zastanawia gdzie wybielić zęby w Szczecinie, to też polecam. Raz jechałem specjalnie z Gdańska
Czytaj więcej
PJURAL szymon
PJURAL szymon
23/01/2022
Zweryfikowana
Bardzo zadowolony z usług jeśli chodzi o licówki i implanty. Czyli, jeśli nie masz problemu z zanikiem kości, to wychodzisz z gabinetu od razu ze zrobionymi zębami i jest git. Specjalizują się w implantach w jeden dzień i ogólnie metamorfozie uśmiechu.
Czytaj więcej
Piotr Wodziński
Piotr Wodziński
17/01/2022
Zweryfikowana
Zawsze musiałem chodzić od dentysty do dentysty, bo czegoś brakowało. Tutaj jest wszystko na miejscu, nie muszę iść nigdzie indziej zrobić zdjęcia! Niesamowite, że jest na miejscu tomografia komputerowa w końcu dowiedziałem się co zostało w moim korzeniu po leczeniu u innego lekarza.
Czytaj więcej
Mariusz Grzechowiak
Mariusz Grzechowiak
18/12/2021
Zweryfikowana
Pelna profeska i zaangażowanie. Poczułem się zaopiekowany. Usunięcie i implant bezboleśnie. Polecam i wrócę.
Czytaj więcej
Michał Dąbrowski
Michał Dąbrowski
17/11/2021
Zweryfikowana
Od dziecka miałem kłopot z zębami, nikt mi jednak nie zaproponował kompleksowego leczenia. Dopiero tutaj dowiedziałem się jak wzmocnić moje zęby i że mogą wyglądać wręcz idealnie! Zdecydowałem się na pełną przebudowę i nie żałuję. To była najlepsza decyzja. Nigdy wcześniej nic tak pozytywnie nie wpłynęło na moje życie.
Czytaj więcej
Karolina Sławińska
Karolina Sławińska
26/10/2021
Zweryfikowana
Jestem zadowolona z usług gabinetu. Pozbyłam się diastemy, z którą żyłam wieeeele lat. Nie czułam się komfortowo podczas uśmiechania się... Teraz robię to z czystą przyjemnością :)) Jestem bardzo wdzięczna!
Czytaj więcej
Marta Gietras
Marta Gietras
07/10/2021
Zweryfikowana
Szukałam doświadczonego lekarza, który podchodzi do pacjenta jak do człowieka. Dr Cegielski jest dentystą o wielkim sercu. Będę go polecać każdemu bo ciężko znaleźć tak dobrego lekarza.
Czytaj więcej
Monika Stefańska
Monika Stefańska
25/09/2021
Zweryfikowana
Trafiłam do dr z bólem zęba, rokowania były niepewne, na szczęście ząb udało się uratować. Wizyty mimo mojego strachu przebiegły sprawnie i bezboleśnie. Jestem zadowolona i zamierzam kontynuować leczenie reszty zębów.
Czytaj więcej

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Pacjentka Ania

Uśmiechaj się!
Śmiało!